Natura Panzió, Homokbödöge

Kedves vendégeink!

Natura panzió

A Bakony észak-nyugati lábánál, Pápa városától 12km-re keletre Homokbödöge falu mellett, egy szép erdei tisztáson, meghitt, csendes, mesébe illő környezetben épült panziónk, melynek minden szeglete, berendezése natúr fából készült.

A csend, a nyugalom, a táj szépsége, a tiszta levegő alapkínálatunk részét képezi, s ehhez járul mindaz a komfort, amire korunk emberének szüksége lehet.

Tájjellegű ételeink mindig friss alapanyagokból, közvetlenül a rendelés leadása után készülnek.

Boros pince

Borválasztékunkat gondos válogatással a legismertebb magyar termelőtájak kínálatából állítottuk össze.

Ha aktív pihenésre vágynak: túrázhatnak, kocsikázhatnak, horgászhatnak, vadászhatnak.

Emellett különösen ajánljuk a pápai termálfürdőt, mely az egyik legszebb és legszínvonalasabb élményfürdő a környéken.

E rövid hívogatóba ennyi fért bele. Reméljük mégis elegendő lesz ahhoz, hogy útra kerekedjenek, és felfedezzék hollétünket és e táj szépségét.

A panzió bemutatása

A vendégfogadót erdélyi gerendaház stílusban építettük, hogy szépen beleilleszkedjen a csodálatos természeti környezetébe. A gépkocsik biztonságos elhelyezését a zárt udvarban lévő parkolónk biztosítja.

A panzió ADSL szélessávú internettel rendelkezik, hogy tudja fogadni es küldeni fontos e-maileit, elintézni céges ügyeit.

Szállás

Az egyik szoba

4 db 2 ágyas és 1 db 5 ágyas, esztétikusan berendezett szoba, és egy apartman (2 db 2 ágyas szobával), melyek a következőket tartalmazzák:

- TV, DVD lejátszó

- zuhanyzós fürdőszoba, WC

- gardrób, hűtőszekrény, balkon

Meglepetésként az egyik szoba pezsgőkáddal is felszerelt. A szobákhoz igény szerint pótágyakat biztosítunk.

Étterem

Étterem

Éttermünkben 30 főig, a pincehelyiségben további 20 főig, míg a teraszon plusz 20 főig tudjuk kiszolgálni a vendégeket, akik házias, frissen készült, tájjellegű ételeinkből lakomázhatnak, a szomjukat pedig széles italválasztékunkból olthatják.

Kikapcsolódás, rekreáció

A panzió alagsorában szaunát és ellenáramú medencét találhatnak a felüdülésre vágyó vendégeink. Előre egyeztetett időpontban szakképzett masszőr áll rendelkezésükre.

A panziót nagy füves udvar veszi körül, ahol tűzrakóhely található. Lehetőség van tollasozni, röplabdázni vagy csak úgy egy jót heverészni.

Aktív kikapcsolódáshoz kölcsönözhetőek:

- túra- és hegyi kerékpár, horgászbot, távcső, íj, ping-pong

- csónak, tollas ütő, labdák

- síléc, bot, cipő

A környék turista és erdészeti útvonalai, a Bakony északi lejtői, magaslatai kiváló lehetőséget nyújtanak kirándulásokhoz, biciklizéshez.

Kocsikázás: lovas fogattal 1-4 órás útvonalakon ismerkedhet meg a környékkel, annak természeti szépségeivel.

Megközelítés

Pápa felől Adásztevel és Nagytevel falukon keresztül haladva érhetjük el Homokbödögét, keleti és déli irányból pedig Ugod község felől érünk a faluba. A panzióhoz a főútról a templomnál hajthatunk le (táblával jelezve), és az egyenes úton kb. 800 métert megtéve, a falu végén az utolsó házakat is elhagyva az erdő szélén balra találjuk az épületet.

Ezen az úton nem ritkaság, hogy olyan élményben legyen részünk, melyet szinte már csak gyermekkorunk emlékeiben lelhetünk fel. Vagy egy tehéncsordával találhatjuk szemközt magunkat, vagy szamaras fogattal hajt haza a gazda, de előfordul, hogy őzike állja utunkat.

Kellemes utazást!


Amennyiben további információt szeretne, vagy szobát szeretne foglalni, hívjon minket telefonon, küldjön e-mailt, faxot, vagy látogasson el honlapunkra.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-89/574-574

Mobil: +36-30/218-2187

Fax: +36-89/574-573

E-mail: recepcio@naturapanzio.hu

Web: www.naturapanzio.hu

Címünk:

Natura Panzió

8563 Homokbödöge, Dózsa György u. 80.